Layanan pembuatan produk one Stop profesional saka desain nganti pabrik & instalasi
Kabeh Kategori
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598581938671568.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598581947219885.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598581947121571.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598581947125991.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598581948278690.jpg
Bagian Mesin CNC Aluminium Layanan Penggilingan Kanggo Piranti Elektronik
Bagian Mesin CNC Aluminium Layanan Penggilingan Kanggo Piranti Elektronik
Bagian Mesin CNC Aluminium Layanan Penggilingan Kanggo Piranti Elektronik
Bagian Mesin CNC Aluminium Layanan Penggilingan Kanggo Piranti Elektronik
Bagian Mesin CNC Aluminium Layanan Penggilingan Kanggo Piranti Elektronik
Bagian Mesin CNC Aluminium Layanan Penggilingan Kanggo Piranti Elektronik

No Model.: TM0237

Bahan: Aluminium 6061-T6

Surface Treatment: Brushed finishing with Anodizing

MOQ: 1 PCS

Jeneng merek: Custom Made

Sertifikasi: ISO 9001-2015


Jeneng bagean

Bagéan CNC

Gambar Format

LANGKAH lan PDF

Bahan mentahan

Aluminium 6061-T6

Brand Name

Custom digawe

Cara Nggawe

Nguripake CNC + Milling

Sarat Pembayaran

T / T

Ukuran Toleransi

± 0.01 mm

Katentuan Pangginaan supados langkung

FOB

permukaan kasar

Penggilingan CNC Ra0.8

Papan Pabrik

Shenzhen China

perawatan lumahing

Blushed with Anodizing

Papan Panuku

Inggris

Werna

Coloured

packing

Wulu mutiara utawa bungkus Gelembung

Mark

Ukiran Laser

kintunan

DHL Express

Material Cepak

steel

Baja ringan, baja karbon, 4140, 4340, Q235, Q345, 20 #, 45 # lan lsp.

Steel

SS201, SS301, SS303, SS304, SS316, SS410, SS440C lan lsp

Kuningan

HPB59, HPB61, HPB62, HPB63, H62, H68, H80, H90, B101 lan liya-liyane

tembaga

C11000, C12000, C12000, C36000 lan liya-liyane.

aluminium

AL3001, AL5052, AL6061, AL6063, AL7075 lan liya-liyane.

plastik

ABS, PC, PE, PP, PA, PVC, POM, PTFE, PEEK lan liya-liyane.

Lumahing Khas

Bagéan aluminium

Sandblast, rampung sikat, Passivating, Clear Anodizing, Color Anodizing, Chemical Film lan lsp.

steel

Ireng oksida, pelapis seng, pelapis nikel, pelapis krom, perawatan panas, lapisan bubuk, pvd lan liya-liyane.

plastik

Polishing, Sandblast, Lukisan, Plating Chrome lan liya-liyane.

Surat lan Logo

Ukiran laser, panggilingan CNC, Lukisan lan liya-liyane.

TST Nyedhiyakake Layanan Saran Mesin lan Desain

Hubungi kita kanggo luwih rinci babagan pabrik

Sampeyan olèh ngunjungi perusahaan utawa ngirim gambar kanggo saran saka kuotasi utawa desain

Mode Bisnis

Format gambar:

2D ing PDF, DXF utawa DWG; 3D ing STEP, IGES lan X_T

Syarat Pangiriman:

3 ~ 10 dina kanggo conto lan 7 ~ 40 dina kanggo produksi massal

Syarat Pangiriman:

EXW, FOB, CIF, DDP, Pengiriman ekspres lan liya-liyane.

packing

Ing film plastik sisih nganggo wol mutiara utawa bungkus gelembung, kothak karton njaba utawa kothak kayu

Mata Uang Pembayaran:

USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY lan liya-liyane.

Cara Pembayaran

T / T, PayPal, Kertu Kredit, Awis, escrow lan liya-liyane.

Nyedhaki Port paling cedhak

Pelabuhan Yantian, Pelabuhan Shekou, Pelabuhan HK

Mode Ekspor:

Express utawa liwat agen

Proses Layanan

Proses Mesin

IQC Bahan Baku
IQC Bahan Baku
Mesin Nglereni CNC
Mesin Nglereni CNC
Mesin Penggilingan CNC
Mesin Penggilingan CNC
IPQC Pabrik
IPQC Pabrik
Perawatan lumahing & OQC
Perawatan lumahing & OQC
Packing & Delivery
Packing & Delivery
Ngobrol online
Ngobrol online