Layanan pembuatan produk one Stop profesional saka desain nganti pabrik & instalasi
Kabeh Kategori
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598597933410874.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598597974140962.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598597975380983.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598597975301943.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598597977406215.jpg
OEM ODM CNC Laser Cutting Service Metal Sheet Metal Bracket
OEM ODM CNC Laser Cutting Service Metal Sheet Metal Bracket
OEM ODM CNC Laser Cutting Service Metal Sheet Metal Bracket
OEM ODM CNC Laser Cutting Service Metal Sheet Metal Bracket
OEM ODM CNC Laser Cutting Service Metal Sheet Metal Bracket
OEM ODM CNC Laser Cutting Service Metal Sheet Metal Bracket

No Model.: TL0013

Material: Mild Steel

Surface Treatment: Powder Coating

MOQ: 1 PCS

Jeneng merek: OEM / ODM

Sertifikasi: ISO 9001-2015


Jeneng bagean

Folding Parts

Gambar Format

LANGKAH lan PDF

Bahan mentahan

Baja Mild

Brand Name

Custom digawe

Cara Nggawe

CNC Laser Cutting + Bending

Sarat Pembayaran

T / T

Ukuran Toleransi

± 0.1 mm

Katentuan Pangginaan supados langkung

FOB

permukaan kasar

Cutting Ra1.6

Papan Pabrik

Shenzhen China

perawatan lumahing

Powder Coating

Papan Panuku

Ing Amerika Serikat

Werna

Gray

packing

Wulu mutiara utawa bungkus Gelembung

Mark

Ukiran CNC

kintunan

DHL Express

Material Cepak

steel

Baja ringan, baja karbon, 4140, 4340, Q235, Q345, 20 #, 45 # lan lsp.

Steel

SS201, SS301, SS303, SS304, SS316, SS410, SS440C lan lsp

Kuningan

HPB59, HPB61, HPB62, HPB63, H62, H68, H80, H90, B101 lan liya-liyane

tembaga

C11000, C12000, C12000, C36000 lan liya-liyane.

aluminium

AL3001, AL5052, AL6061, AL6063, AL7075 lan liya-liyane.

Lumahing Khas

Bagéan aluminium

Sandblast, rampung sikat, Passivating, Clear Anodizing, Color Anodizing, Chemical Film lan lsp.

steel

Ireng oksida, pelapis seng, pelapis nikel, pelapis krom, perawatan panas, lapisan bubuk, pvd lan liya-liyane.

Surat lan Logo

Ukiran laser, panggilingan CNC, Lukisan lan liya-liyane.

TST Nyedhiyakake Layanan Saran Mesin lan Desain

Hubungi kita kanggo luwih rinci babagan pabrik

Sampeyan olèh ngunjungi perusahaan utawa ngirim gambar kanggo saran saka kuotasi utawa desain

Mode Bisnis

Format gambar:

2D ing PDF, DXF utawa DWG; 3D ing STEP, IGES lan X_T

delivery Wektu

3 ~ 10 dina kanggo conto lan 7 ~ 40 dina kanggo produksi massal

Syarat Pangiriman:

EXW, FOB, CIF, DDP, Pengiriman ekspres lan liya-liyane.

packing

Ing film plastik sisih nganggo wol mutiara utawa bungkus gelembung, kothak karton njaba utawa kothak kayu

Mata Uang Pembayaran:

USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY lan liya-liyane.

Cara Pembayaran

T / T, PayPal, Kertu Kredit, Awis, escrow lan liya-liyane.

Nyedhaki Port paling cedhak

Pelabuhan Yantian, Pelabuhan Shekou, Pelabuhan HK

Mode Ekspor:

Express utawa liwat agen

Proses Layanan

Proses Mesin

IQC Bahan Baku
IQC Bahan Baku
Nglereni Laser CNC
Nglereni Laser CNC
Bending
Bending
IPQC Produksi
IPQC Produksi
Pangukuran OQC
Pangukuran OQC
Packing & Delivery
Packing & Delivery
Ngobrol online
Ngobrol online