Layanan pembuatan produk one Stop profesional saka desain nganti pabrik & instalasi
Kabeh Kategori
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598595145568427.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598595160947271.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598595161284226.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598595167401951.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598595162817292.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598595163785395.jpg
Injeksi Plastik Cetakan Plastik Injeksi Khusus
Injeksi Plastik Cetakan Plastik Injeksi Khusus
Injeksi Plastik Cetakan Plastik Injeksi Khusus
Injeksi Plastik Cetakan Plastik Injeksi Khusus
Injeksi Plastik Cetakan Plastik Injeksi Khusus
Injeksi Plastik Cetakan Plastik Injeksi Khusus
Injeksi Plastik Cetakan Plastik Injeksi Khusus

Model No.: TI0057

Material: PC / TPE

Surface Treatment: EDM

MOQ: 1000 PCS

Jeneng merek: OEM / ODM

Sertifikasi: ISO 9001-2015


Jeneng bagean

Plastic injection parts

Brand Name

Custom digawe

Bahan mentahan

PC + TPE

Sarat Pembayaran

Kartu kredit

Cara Nggawe

Double Injection

Katentuan Pangginaan supados langkung

FOB

Ukuran Toleransi

± 0.03 mm

Papan Pabrik

Shenzhen China

lumahing

EDM

Papan Panuku

Ing Amerika Serikat

Werna

Coloured

packing

Wulu mutiara utawa bungkus Gelembung

Gambar Format

LANGKAH lan PDF

kintunan

DHL Express

Material Cepak

Materia

ABS, HDPE, HIPS, PVC, PP, PP+GF, PC, PC+ABS, PA6, PA66, PA+GF, POM, PEEK TPE, TPU and etc.

Polishing

Polishing B3, B2, B1, Polishing A3, A2, A1, A0 and etc.

Rampung

EDM Grain, Chemical Grain, Polishing and etc.

TST Nyedhiyakake Layanan Saran Mesin lan Desain

Hubungi kita kanggo luwih rinci babagan pabrik

Sampeyan olèh ngunjungi perusahaan utawa ngirim gambar kanggo saran saka kuotasi utawa desain

Mode Bisnis

Format gambar:

2D ing PDF, DXF utawa DWG; 3D ing STEP, IGES lan X_T

Tim Pangiriman

2 ~ 7 weeks for mould manufacture, 3 ~ 30 days for plastic injection production

Syarat Pangiriman:

EXW, FOB, CIF, DDP, Pengiriman ekspres lan liya-liyane.

packing

Ing film plastik sisih nganggo wol mutiara utawa bungkus gelembung, kothak karton njaba utawa kothak kayu

Mata Uang Pembayaran:

USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY lan liya-liyane.

Cara Pembayaran

T / T, PayPal, Kertu Kredit, Awis, escrow lan liya-liyane.

Nyedhaki Port paling cedhak

Pelabuhan Yantian, Pelabuhan Shekou, Pelabuhan HK

Mode Ekspor:

Express utawa liwat agen

Proses Layanan

Proses Mesin

Mould Material IQC
Mould Material IQC
Pabrik Mangan
Pabrik Mangan
Mould Trial & Production
Mould Trial & Production
Trial Report
Trial Report
OQC Measurement
OQC Measurement
Paket & Pengiriman
Paket & Pengiriman
Ngobrol online
Ngobrol online