Layanan pembuatan produk one Stop profesional saka desain nganti pabrik & instalasi
Kabeh Kategori
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603924761947.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603939225414.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603940127270.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603940482324.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603940432228.jpg
Bagian Mould Injeksi Plastik Werna Cetakan Profesional
Bagian Mould Injeksi Plastik Werna Cetakan Profesional
Bagian Mould Injeksi Plastik Werna Cetakan Profesional
Bagian Mould Injeksi Plastik Werna Cetakan Profesional
Bagian Mould Injeksi Plastik Werna Cetakan Profesional
Bagian Mould Injeksi Plastik Werna Cetakan Profesional

No Model.: TI0053

Bahan: PC / TPE

Surface Treatment: EDM Grain

MOQ: 1 PCS

Jeneng merek: OEM / ODM

Sertifikasi: ISO 9001-2015


Jeneng bagean

Bagéan plastik

Brand Name

Custom digawe

Bahan mentahan

PC + TPE

Sarat Pembayaran

Kartu kredit

Cara Nggawe

Injeksi Ganda

Katentuan Pangginaan supados langkung

EXW

Ukuran Toleransi

± 0.01 mm

Papan Pabrik

Shenzhen China

lumahing

EDM Grain

Papan Panuku

Canada

Werna

Ireng + Putih

packing

Wulu mutiara utawa bungkus Gelembung

Gambar Format

LANGKAH lan PDF

kintunan

DHL Express

Material Cepak

Materia

ABS, HDPE, HIPS, PVC, PP, PP + GF, PC, PC + ABS, PA6, PA66, PA + GF, POM, PEEK TPE, TPU lan liya-liyane.

Polishing

Polesan B3, B2, B1, Polishing A3, A2, A1, A0 lan liya-liyane.

Rampung

Gandum EDM, Grain Chemical, Polishing lan liya-liyane.

TST Nyedhiyakake Layanan Saran Mesin lan Desain

Hubungi kita kanggo luwih rinci babagan pabrik

Sampeyan olèh ngunjungi perusahaan utawa ngirim gambar kanggo saran saka kuotasi utawa desain

Mode Bisnis

Format gambar:

2D ing PDF, DXF utawa DWG; 3D ing STEP, IGES lan X_T

Tim Pangiriman

2 ~ 7 minggu kanggo nggawe jamur, 3 ~ 30 dina kanggo produksi injeksi plastik

Syarat Pangiriman:

EXW, FOB, CIF, DDP, Pengiriman ekspres lan liya-liyane.

packing

Ing film plastik sisih nganggo wol mutiara utawa bungkus gelembung, kothak karton njaba utawa kothak kayu

Mata Uang Pembayaran:

USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY lan liya-liyane.

Cara Pembayaran

T / T, PayPal, Kertu Kredit, Awis, escrow lan liya-liyane.

Nyedhaki Port paling cedhak

Pelabuhan Yantian, Pelabuhan Shekou, Pelabuhan HK

Mode Ekspor:

Express utawa liwat agen

Proses Layanan

Proses Mesin

IQC Bahan Cetakan
IQC Bahan Cetakan
Pabrik Mangan
Pabrik Mangan
Percobaan & Produksi Cetakan
Percobaan & Produksi Cetakan
Laporan Trial
Laporan Trial
Pangukuran OQC
Pangukuran OQC
Paket & Pengiriman
Paket & Pengiriman
Ngobrol online
Ngobrol online