Jasa pembuatan produk salah sahiji Profesional ti desain pikeun pembuatan & instalasi
sadaya Kategori
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598600191750945.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598600202240071.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598600203621339.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598600202373092.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598600204702221.jpg
Pencét Produk Bubuk Palapis UV Surface Perlindungan Lampu
Pencét Produk Bubuk Palapis UV Surface Perlindungan Lampu
Pencét Produk Bubuk Palapis UV Surface Perlindungan Lampu
Pencét Produk Bubuk Palapis UV Surface Perlindungan Lampu
Pencét Produk Bubuk Palapis UV Surface Perlindungan Lampu
Pencét Produk Bubuk Palapis UV Surface Perlindungan Lampu

Modél No.: TL0012

Material: Mild Steel

Surface Treatment: Powder Coating

MOQ: 1 PCS

Ngaran mérek: OEM / ODM

Sertifikasi: ISO 9001-2015


bagian Ngaran

CNC Laser Cutting Parts

file Format

LANGKAH jeung PDF

Bahan atah

Steel hampang

brand Ngaran

Didamel khusus

Métode Gawé

CNC Laser Cutting + Folding

Sarat pamayaran

T / T

Ukuran Kasabaran

± 0.05 mm

Sarat Pangiriman

FOB

permukaan kasar

Milling Surface Ra1.6

Tempat Pabrik

Shenzhen Cina

Treatment permukaan

bubuk palapis

Tempat Anu Mésér

Swiss

warna

bodas

pak-pakan

Bulu mutiara atanapi bungkus Gelembung

tanda

CNC Ukiran

kiriman

DHL Express

bahan sadia

waja

Baja hampang, Baja karbon, 4140, 4340, Q235, Q345, 20 #, 45 # sareng sajabana

Beusi sténless

SS201, SS301, SS303, SS304, SS316, SS410, SS440C sareng sajabana

kuningan

HPB59, HPB61, HPB62, HPB63, H62, H68, H80, H90, B101 sareng sajabana

tambaga

C11000, C12000, C12000, C36000 sareng sajabana.

aluminium

AL3001, AL5052, AL6061, AL6063, AL7075 sareng sajabana.

Permukaan Khas

Bagéan aluminium

Sandblast, brushing finishing, Passivating, Clear Anodizing, Color Anodizing, Chemical Film sareng sajabana.

waja

Oksida hideung, Séng plating, Plating Nikel, Chrome plating, Perawatan Panas, Bubuk Palapis, PVD sareng sajabana.

Surat sareng Logo

Ukiran laser, panggilingan CNC, Lukisan sareng sajabana.

TST Nyayogikeun Layanan Saran Mesin sareng Desain

Hubungi kami pikeun langkung jéntré ngeunaan pembuatan

Anjeun wilujeng sumping pikeun didatangan perusahaan kami atanapi ngirim gambar anjeun pikeun cutatan atanapi saran desain

Modeu Bisnis

Format gambar:

2D dina PDF, DXF atanapi DWG; 3D dina LANGKAH, IGES sareng X_T

Waktos pangiriman

3 ~ 10 dinten kanggo sampel sareng 7 ~ 40 dinten kanggo produksi masal

Sarat Pangiriman:

EXW, FOB, CIF, DDP, Express delivery sareng sajabana

pak-pakan

Dina pilem plastik sisi nganggo wol mutiara atanapi bungkus gelembung, kotak karton luar atanapi kotak kai

Mata Artos pamayaran:

USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY sareng sajabana

Mode pembayaran

T / T, PayPal, Kartu Kredit, Kas, escrow sareng sajabana

Palabuan pang caketna

Palabuan Yantian, Pelabuhan Shekou, Palabuhan HK

Modeu Ékspor:

Nyarios atanapi ngalangkungan agén

Prosés Palayanan

Proses Mesin

IQC Bahan Baku
IQC Bahan Baku
Laser motong Laser
Laser motong Laser
Ngalipet
Ngalipet
Produksi IPQC
Produksi IPQC
Pangukuran OQC
Pangukuran OQC
Packing & Taliwang
Packing & Taliwang
ngobrol Online
ngobrol Online