Jasa pembuatan produk salah sahiji Profesional ti desain pikeun pembuatan & instalasi
sadaya Kategori
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603240636029.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603257865369.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603257233578.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603257900578.jpg
Customized Molding Service Injection Plastic Parts ISO Standard
Customized Molding Service Injection Plastic Parts ISO Standard
Customized Molding Service Injection Plastic Parts ISO Standard
Customized Molding Service Injection Plastic Parts ISO Standard
Customized Molding Service Injection Plastic Parts ISO Standard

Model No.: TI0051

Bahan: ABS

Surface Treatment: Chemical Grain

MOQ: 1000 PCS

Ngaran mérek: OEM / ODM

Sertifikasi: ISO 9001-2015


bagian Ngaran

Bagian suntik palastik

brand Ngaran

Didamel khusus

Bahan atah

ABS

Sarat pamayaran

T / T

Métode Gawé

suntikan

Sarat Pangiriman

FOB

Ukuran Kasabaran

± 0.01 mm

Tempat Pabrik

Shenzhen Cina

Surface

Chemical Grain

Tempat Anu Mésér

Kanada

warna

hideung

pak-pakan

Bulu mutiara atanapi bungkus Gelembung

file Format

LANGKAH jeung PDF

kiriman

DHL Express

bahan sadia

Materia

ABS, HDPE, HIPS, PVC, PP, PP+GF, PC, PC+ABS, PA6, PA66, PA+GF, POM, PEEK TPE, TPU and etc.

Polishing

Polishing B3, B2, B1, Polishing A3, A2, A1, A0 and etc.

ngabereskeun

EDM Grain, Chemical Grain, Polishing and etc.

TST Nyayogikeun Layanan Saran Mesin sareng Desain

Hubungi kami pikeun langkung jéntré ngeunaan pembuatan

Anjeun wilujeng sumping pikeun didatangan perusahaan kami atanapi ngirim gambar anjeun pikeun cutatan atanapi saran desain

Modeu Bisnis

Format gambar:

2D dina PDF, DXF atanapi DWG; 3D dina LANGKAH, IGES sareng X_T

Tim Pangiriman

2 ~ 7 weeks for mould manufacture, 3 ~ 30 days for plastic injection production

Sarat Pangiriman:

EXW, FOB, CIF, DDP, Express delivery sareng sajabana

pak-pakan

Dina pilem plastik sisi nganggo wol mutiara atanapi bungkus gelembung, kotak karton luar atanapi kotak kai

Mata Artos pamayaran:

USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY sareng sajabana

Mode pembayaran

T / T, PayPal, Kartu Kredit, Kas, escrow sareng sajabana

Palabuan pang caketna

Palabuan Yantian, Pelabuhan Shekou, Palabuhan HK

Modeu Ékspor:

Nyarios atanapi ngalangkungan agén

Prosés Palayanan

Proses Mesin

Mould Material IQC
Mould Material IQC
Mould Manufacture
Mould Manufacture
Mould Trial & Production
Mould Trial & Production
Trial Report
Trial Report
Pangukuran OQC
Pangukuran OQC
Pakét & Taliwang
Pakét & Taliwang
ngobrol Online
ngobrol Online