Jasa pembuatan produk salah sahiji Profesional ti desain pikeun pembuatan & instalasi
sadaya Kategori
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603632719894.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603651232155.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603651196904.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603651368022.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603652582452.jpg
Suntik Plastik Cetakan Bagian Otomatis ABS kalayan Thread Éksternal
Suntik Plastik Cetakan Bagian Otomatis ABS kalayan Thread Éksternal
Suntik Plastik Cetakan Bagian Otomatis ABS kalayan Thread Éksternal
Suntik Plastik Cetakan Bagian Otomatis ABS kalayan Thread Éksternal
Suntik Plastik Cetakan Bagian Otomatis ABS kalayan Thread Éksternal
Suntik Plastik Cetakan Bagian Otomatis ABS kalayan Thread Éksternal

Modél No.: TI0035

Bahan: ABS

Perawatan permukaan: Gandum Kimia

MOQ: 1000 PCS

Ngaran mérek: OEM / ODM

Sertifikasi: ISO 9001-2015


bagian Ngaran

Molding parts

brand Ngaran

Didamel khusus

Bahan atah

ABS

Sarat pamayaran

T / T

Métode Gawé

suntikan

Sarat Pangiriman

FOB

Ukuran Kasabaran

± 0.03 mm

Tempat Pabrik

Shenzhen Cina

Surface

Chemical EDM

Tempat Anu Mésér

AS

warna

hideung

pak-pakan

Bulu mutiara atanapi bungkus Gelembung

file Format

LANGKAH jeung PDF

kiriman

DHL Express

bahan sadia

Materia

ABS, HDPE, HIPS, PVC, PP, PP + GF, PC, PC + ABS, PA6, PA66, PA + GF, POM, PEEK TPE, TPU sareng sajabana.

Polishing

Polishing B3, B2, B1, Polishing A3, A2, A1, A0 sareng sajabana.

ngabereskeun

Séréal EDM, Séréatan Kimia, Poles jsb.

TST Nyayogikeun Layanan Saran Mesin sareng Desain

Hubungi kami pikeun langkung jéntré ngeunaan pembuatan

Anjeun wilujeng sumping pikeun didatangan perusahaan kami atanapi ngirim gambar anjeun pikeun cutatan atanapi saran desain

Modeu Bisnis

Format gambar:

2D dina PDF, DXF atanapi DWG; 3D dina LANGKAH, IGES sareng X_T

Tim Pangiriman

2 ~ 7 minggu pikeun pembuatan kapang, 3 ~ 30 dinten kanggo produksi suntikan plastik

Sarat Pangiriman:

EXW, FOB, CIF, DDP, Express delivery sareng sajabana

pak-pakan

Dina pilem plastik sisi nganggo wol mutiara atanapi bungkus gelembung, kotak karton luar atanapi kotak kai

Mata Artos pamayaran:

USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY sareng sajabana

Mode pembayaran

T / T, PayPal, Kartu Kredit, Kas, escrow sareng sajabana

Palabuan pang caketna

Palabuan Yantian, Pelabuhan Shekou, Palabuhan HK

Modeu Ékspor:

Nyarios atanapi ngalangkungan agén

Prosés Palayanan

Proses Mesin

Bahan kapang IQC
Bahan kapang IQC
Pabrik kapang
Pabrik kapang
Percobaan kapang & Produksi
Percobaan kapang & Produksi
Laporan Percobaan
Laporan Percobaan
Pangukuran OQC
Pangukuran OQC
Pakét & Taliwang
Pakét & Taliwang
ngobrol Online
ngobrol Online