Jasa pembuatan produk salah sahiji Profesional ti desain pikeun pembuatan & instalasi
sadaya Kategori
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603924761947.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603939225414.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603940127270.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603940482324.jpg
https://www.tst-industrial.com/upload/product/1598603940432228.jpg
Bagéan Profesional Over Mould Mould Plastik Injeksi Bagian
Bagéan Profesional Over Mould Mould Plastik Injeksi Bagian
Bagéan Profesional Over Mould Mould Plastik Injeksi Bagian
Bagéan Profesional Over Mould Mould Plastik Injeksi Bagian
Bagéan Profesional Over Mould Mould Plastik Injeksi Bagian
Bagéan Profesional Over Mould Mould Plastik Injeksi Bagian

Modél No.: TI0053

Material: PC / TPE

Surface Treatment: EDM Grain

MOQ: 1 PCS

Ngaran mérek: OEM / ODM

Sertifikasi: ISO 9001-2015


bagian Ngaran

Bagian plastik

brand Ngaran

Didamel khusus

Bahan atah

PC + TPE

Sarat pamayaran

Kartu kiridit

Métode Gawé

Suntikan Ganda

Sarat Pangiriman

EXW

Ukuran Kasabaran

± 0.01 mm

Tempat Pabrik

Shenzhen Cina

Surface

EDM Grain

Tempat Anu Mésér

Kanada

warna

Hideung + Bodas

pak-pakan

Bulu mutiara atanapi bungkus Gelembung

file Format

LANGKAH jeung PDF

kiriman

DHL Express

bahan sadia

Materia

ABS, HDPE, HIPS, PVC, PP, PP + GF, PC, PC + ABS, PA6, PA66, PA + GF, POM, PEEK TPE, TPU sareng sajabana.

Polishing

Polishing B3, B2, B1, Polishing A3, A2, A1, A0 sareng sajabana.

ngabereskeun

Séréal EDM, Séréatan Kimia, Poles jsb.

TST Nyayogikeun Layanan Saran Mesin sareng Desain

Hubungi kami pikeun langkung jéntré ngeunaan pembuatan

Anjeun wilujeng sumping pikeun didatangan perusahaan kami atanapi ngirim gambar anjeun pikeun cutatan atanapi saran desain

Modeu Bisnis

Format gambar:

2D dina PDF, DXF atanapi DWG; 3D dina LANGKAH, IGES sareng X_T

Tim Pangiriman

2 ~ 7 minggu pikeun pembuatan kapang, 3 ~ 30 dinten kanggo produksi suntikan plastik

Sarat Pangiriman:

EXW, FOB, CIF, DDP, Express delivery sareng sajabana

pak-pakan

Dina pilem plastik sisi nganggo wol mutiara atanapi bungkus gelembung, kotak karton luar atanapi kotak kai

Mata Artos pamayaran:

USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY sareng sajabana

Mode pembayaran

T / T, PayPal, Kartu Kredit, Kas, escrow sareng sajabana

Palabuan pang caketna

Palabuan Yantian, Pelabuhan Shekou, Palabuhan HK

Modeu Ékspor:

Nyarios atanapi ngalangkungan agén

Prosés Palayanan

Proses Mesin

Bahan kapang IQC
Bahan kapang IQC
Pabrik kapang
Pabrik kapang
Percobaan kapang & Produksi
Percobaan kapang & Produksi
Laporan Percobaan
Laporan Percobaan
Pangukuran OQC
Pangukuran OQC
Pakét & Taliwang
Pakét & Taliwang
ngobrol Online
ngobrol Online